Productfotografie voor e-commerce: van kleding tot meubels

Indruk maken met jouw producten? Natuurlijk! Wat je collectie ook is, met productfoto’s van Focus Shot Studio gaan jouw artikelen verkopen. Wij staan voor strakke fotografie, vrijwel altijd met een witte achtergrond. En hoe we dat verder doen, dat hangt af van je wensen. Dit zijn de mogelijkheden van onze productfotografie.

Contact

Modelfotografie

Jouw collectie professioneel presenteren? Een lookbook geeft je producten net dat beetje extra. Natuurlijk wil je lookbookfoto’s die passen bij jouw merk. Misschien heb je daar geen tijd voor, of kun je zelf niet voor genoeg consistentie zorgen. Geef je modelfotografie gewoon uit handen.

Met onze creativiteit en ervaring loopt jouw fotoshoot gesmeerd. Wij weten namelijk als geen ander hoe e-commerce werkt. Zo wordt jouw collectie een succes.

Mannequinfotografie: zwevende productfoto’s

DAMES

Wil je foto’s die clean, duidelijk en helemaal van deze tijd zijn? Laat je kleding dan zwevend fotograferen. We noemen dat ghost-mannequinfotografie, invisible-manproductfotografie of zwevende-kledingfotografie. We maken daarvoor gebruik van een onzichtbare etalagepop. Hierdoor krijgt de kleding een 3D-effect, ook wel hollow effect genoemd.

ghostmannequinfotografie
ghostmannequinfotografie
ghostmannequinfotografie
ghostmannequinfotografie

Ghost mannequin

HEREN

Veel merken en retailers over de hele wereld hebben een voorkeur voor deze vorm van productfotografie. Hiermee zijn de foto’s consistent en komen alle details op de juiste manier naar voren.

ghostmannequinfotografie
kledingfotografie
ghostmannequinfotografie
ghostmannequinfotografie
ghostmannequinfotografie

Accessoires: productfoto’s voor retailers als Zalando

Grote e-retailers zoals Zalando stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de aangeleverde productfoto’s. Helemaal als het gaat om accessoires, zoals schoenen en hoofddeksels. Bij Focus Shot Studio weten we als geen ander om aan al die eisen te voldoen. Wij zorgen voor de nieuwste apparatuur, de juiste belichting, de beste kwaliteit en de mooiste nabewerking.
Heb je iets bijzonders, of speciale wensen? Wij bedenken graag creatieve oplossingen. Neem eens contact op.

Flat lay: platte fotografie voor je webshop

Met de beste technieken en de juiste ervaring laten we jouw kleding er fantastisch uitkomen met flat-lay fotografie. Daarvoor leggen we de kleding op een tafel en hebben we aandacht voor ieder klein detail. Geen foto met een storende vouw of een kleurenwaas. Jouw producten komen te shinen in je webshop.
Met platte-kledingfotografie belichten we je items consistent, zodat alle producten uit je collectie op elkaar zijn afgestemd. Super professioneel dus. Zo gaat jouw webwinkel indruk maken.

platte kledingfotografie
platte kledingfotografie
platte kledingfotografie
platte kledingfotografie
platte kledingfotografie

Campagne Fotografie

Campagnefotografie voor Succesvolle Marketing

janice kleding